Nytt och på Gång i Relevant Reklamgruppen

Nedan presenterar vi våra nya utgivningar och nyheter när det gäller våra sajter, samt idéer om vad man bör tänka på när man planerar fördelar sin marknadsföring mellan tryckta medier, internet annonsering och andra sammanhang.


Årets utgåva skickas nu till massor av arbetsplatser i Stockholm. OBS! Ni kan även ta del av utgåvan online!!! 2020 kommer vi sent att glömma, med tanke på hur ett litet virus från Kina påverkat samhället. Nu står dock Julen för dörren och det finns en del tappra krögare som erbjuder God Julmat. Gynna dem!

Vad tiden går fort. Nu står Midsommarhelgen för dörren och vi passar på, önskar er alla en Glad, Härlig Midsommar och Sommar. Vi har stängt Midsommaraftonen och dess helg. Sen har vi, från och med måndag, öppet som vanligt.

Vänner, ha det gott i helgen i vårsolen, men tänk på hålla avstånd. Glad Påsk!

Om Covid-19... Vi alla kommer antagligen sist och slutligen få den här prövningen och sen blir de flesta av oss friska. Kanske innan sommaren. Men nu är det för många som blir sjuka för snabbt för vad vården och samhället kan klara av. Det drabbar de svaga och gamla samt de anställda inom vård & omsorg. Bäst hjälper man till genom att använda det man har innanför pannbenet.

Nu är årets utgåva utgiven både som e-broschyr och tryckt. Den tryckta har skickats nu till massor av hotell i Stockholm. OBS! Klicka och läs mer så kan ni kan här gratis ladda ned e-broschyren !!!

Vänner! Fredagen den 3 januari 2020 höjs SL:s priser. Under lågsäsong, d.v.s nu och fram till maj kan du resa med Waxholmsbolaget med SL:s periodbiljetter som gäller för 30 dagar eller längre. Så passa på, köp din periodbiljett den 2/1, Spara pengar, åk på obegränsat antal skärgårdsutflykter under våren och upptäck skärgården utan extra kostnad. En bra Julklapp till dig själv!